Wij wensen u sfeervolle kerstdagen en een goed 2018!

Heeft u dat ook? Dat u zich 1 januari van dit jaar nog herinnert als de dag van gisteren? En nu staan de Kerstdagen alweer voor de deur. Het ligt vast aan de drukte en dynamiek waar ook u ongetwijfeld mee te maken heeft. Ook wij kijken terug op een dynamisch jaar met veel nieuwe ontwikkelingen. Een van deze ontwikkelingen kunt u zien op één van de foto’s bij dit bericht: een nieuw logo.

Van boren tot binnenvaart
Dit nieuwe logo is slechts een onderdeel van waar wij het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest. Zo hebben wij onder andere ons dienstenpakket op het gebied van boren uitgebreid. Daardoor kunnen wij nu het complete pakket op geotechnisch en grondwatertechnisch gebied verzorgen. Ook hebben wij hele mooie stappen gezet in onze ambitie om binnen een aantal jaar onze bedrijfsvoering CO2-neutraal te krijgen. Zo ontvingen wij als eerste zand- en grindproducent ter wereld een
CSC-duurzaamheidsverklaring en openden wij enkele weken geleden ons eerste zonnepanelenveld. Daarnaast heeft Shareship, de tool om binnenvaartschepen efficiënter in te zetten, zich het afgelopen jaar sterk ontwikkeld. Het bundelen van de krachten met Rijnaarde, specialist in vervoer over water, is hier een voorbeeld van.

Een nieuwe jas
Deze en heel veel andere ontwikkelingen maakten dat onze jas begon te knellen. Het was tijd om te zoeken naar een nieuwe. Dat heeft enerzijds geleid tot een nieuwe huisstijl, waarvan ons nieuwe logo een belangrijke exponent is. Binnenkort ziet u er zowel online als offline meer van. Anderzijds kunt u de verandering van huisstijl ook heel letterlijk nemen. Na 16 jaar aan de Rondweg in Nijmegen, betrekken wij eind maart ons nieuwe pand bij de afslag Andelst aan de A15. Op deze nieuwe plek gaan wij samen met al onze samen werkingspartners en alle gemotiveerde collega’s vol energie verder werken aan een mooier en veiliger Nederland. Zullen
we daarbij vooral niet vergeten om ook te genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft? Want voor we het weten, breken de Kerstdagen opnieuw aan.

Wij wensen u sfeervolle kerstdagen en een heel goed 2018!

Namens K3Delta,

Jan Willem van de Kamp