Inloopbijeenkomst Demen-Dieden goed bezocht

Ruim honderd omwonenden en andere geïnteresseerden kwamen op woensdag 27 september naar Dorpshuis Onder d’n Plag in Demen. Daar organiseerden wij samen met Natuurmonumenten een inloopmiddag- en avond over het conceptplan voor herinrichting van de uiterwaarden tussen Demen en Dieden. Dit plan bestaat het verlagen van de uiterwaarden, het graven van een geul in beide uiterwaarden en het natuurvriendelijker inrichten van de Maasoever. In dit project werken wij samen met Natuurmonumenten, Rijkswaterstaat en Van de Wetering.

In gesprek
Tussen vier en acht kon iedereen binnenlopen in het dorpshuis. Er waren onder andere medewerkers van ons, Natuurmonumenten en Rijkswaterstaat aanwezig die aan de hand van foto’s en kaarten toelichting gaven op de plannen en vragen beantwoordden. De bezoekers gingen met medewerkers én met elkaar in gesprek, waarbij niet alleen de statafels hun dienst bewezen maar ook in gemoedelijke sfeer aan de bar onder het genot van een drankje de plannen uitvoerig werden besproken.

Wij kijken terug op een geslaagde eerste bijeenkomst, waarbij we veel positieve reacties mochten ontvangen op de plannen.

Meer informatie en contact

De presentatie die tijdens de inloopbijeenkomst is getoond, kunt u hier bekijken. Ook kunt u de brochure lezen.
Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Wij staan u vanzelfsprekend graag te woord. U kunt contact opnemen met Iwan Reerink via e-mail i.reerink@k3delta.nl of via 024 348 88 00.